Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Hoogeveen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Hoogeveen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

HOOGEVEEN

Riool ontstoppen Hoogeveen?

Riool ontstoppen Hoogeveen? De meest effectieve manier om een probleem op te lossen is door de oorzaak aan te pakken! Alleen dan heb je het minste last van (stank)overlast bij een verstopt riool. Jammer genoeg is de oorzaak niet altijd makkelijk te vinden. Je vraagt je waarschijnlijk af: waar zit de verstopping en hoe los ik het op?

Wij begrijpen dat je met vragen zit. Het is ook niet makkelijk om een verstopping te achterhalen. Daarom kun je het beste bellen met 0528 203 923 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Hoogeveen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Het opsporen. De grote vraag hier is dan ook: waar zit die verstopping? De verstopping vinden is de eerste stap richting het ontstoppen van je riool.

Heb je bijvoorbeeld wel eens je je gootsteen horen borrelen wanneer je je wc hebt doorgespoeld? Of zie je wel eens het water heel lanzaam weglopen in je wastafel? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een verstopping. Wij raden je aan om een loodgieter in de armen te nemen. Sommige verstoppingen kunnen ingewikkeld aan te pakken zijn. Daarom bestaan wij, Ontstoppen Hoogeveen!

Soms is er slechts één afvoer verstopt. blijft bijvoorbeeld je douchebak volstaan met water? Of loopt je gootsteen niet meer door? Etensresten, haren of zeepresten kunnen ophopen en de leiding blokkeren.

Je kunt een verstopping vinden door in iedere afvoer een emmer met water te legen. Wanneer het water blijft staan of heel langzaam wegloopt heb je te maken met een verstopping.

Wees verstandig en bel 0528 203 923 om erger te voorkomen.

Ontstoppen Hoogeveen Logo
Loodgieter ontstoppen Hoogeveen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Wanneer je een hardnekkige verstopping hebt, dan is een hogedrukreiniger een krachtig hulpmiddel. Het is echter wel een risicovolle manier van werken. Wanneer je niet juist omgaat met een hogedruk kun je al snel je badkamer of keuken vol krijgen met water.

Daarom heeft een andere oplossing altijd de voorkeur. Denk hierbij aan een plopper, een ontstoppingsveer of soda.

Ga je wel werken met een hogedruk? Zorg er dan voor dat de kop zo ver mogelijk de afvoer in steekt. Spoel je leiding vervolgens 3 minuten goed door.

Liever niet zelf met een hogedruk aan de slag? Vertrouw dan op de vakmannen van Ontstoppen Hoogeveen, bel snel op 0528 203 923.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is enorm handig bij een ophoping van vuil in je leiding. Vooral in combinatie met soda is dit een efficiënte werkwijze.

De flexibele veer druk je makkelijk in het riool. Wanneer je voelt dat je bij de verstopping bent kun je het beste draaien, trekken en duwen om de verstopping los te weken.

Helpt het niet? Of kom je niet bij de verstopping? Vraag dan hulp aan de specialisten van Ontstoppingsdienst Hoogeveen. Wij staan vaak dezelfde dag nog bij je aan de deur. Bel 0528 203 923.

Ontstoppen afvoer Hoogeveen
Ontstoppingsdienst Hoogeveen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Met een plopper kun je zuigkracht creëren. Met deze zuigkracht kun je het vuil naar boven brengen.

Zorg ervoor dat de plopper de gehele afvoer bedekt. Als dit het geval is trek je een aantal keer stevig aan de plopper. Dit werkt niet altijd in één keer. Daarom is vaker ploppen een aanrader. Is het eenmaal gelukt? Spoel de afvoer dan goed na om een nieuwe ophoping te voorkomen. Je kunt hierbij ook soda gebruiken. Het werkt ontvettend waardoor vuil niet opnieuw snel zal ophopen.

Hulp nodig? Wij zijn te bereiken op 0528 203 923.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is eerder op deze pagina al naar voren gekomen als hulpmiddel om nieuwe verstoppingen te voorkomen. Maar ook opzichzelf kan soda perfect werken.

Breng een lepetje met soda aan in de afvoer. Laat dit even goed intrekken, en gooi er vervolgens een beetje warm water bij. Zo komen alle resten goed los van de afvoer wand.

Soda werkt ontvettend en heeft dus extreem goede werking bij zeep en haar resten, maar ook bij doorgespoelde vetten.

Heb je alles gebruikt en werkt het niet? Dan komen wij graag met professionele apparatuur langs om je verstopping te ontstoppen. Bellen kan met 0528 203 923.

Ontstoppen Hoogeveen Leiding
Riool ontstoppen Hoogeveen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten en supermarkten hebben een breed aanbod als het gaat om ontstoppingsmiddelen. Echter kunnen deze middelen veel schade aanbrengen aan de binnenzijde van je afvoer. Vaak hebben deze middelen een bijtende werking en geven ze vaak meer problemen dan oplossingen.

Naast de beschadiging aan je eigen leidingwerk komen de middelen ook in het hoofdriool. Daarom raden we het gebruik van deze middelen sterk af!

Wil jij het wel op een milieuvriendelijke wijze oplossen? Dan kun je contact opnemen met 0528 203 923.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het zelf niet? Dan hebben wij goed opgeleid en professioneel personeel dat is voorzoen van een VCA-diploma. Wij hebben al jaren ervaring in het oplossen van alle riool problemen. Wij staan 24/7 voor je klaar met het juiste gereedschap!

Maak optijd een afspraak en voorkom vervelende situaties.

Woon je in Hoogeveen of omgeving? Dan zijn we vaak dezelfde dag nog beschikbaar.

Bel daarom nu naar Ontstoppingsdienst Hoogeveen via 0528 203 923.

Graven riool Hoogeveen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-hoogeveen

WC verstopt

Wc verstopt? En woon je in Hoogeveen of omgeving? Dan hebben we een match! Wij hebben gespecialiseerde vakmensen aan het werk. Maak daarom gebruik van de goede service van Ontstoppen Hoogeveen. Maak nu een afspraak!

loodgieter-hoogeveen-ontstopping

Afvoer verstopt

Zit je gootsteen verstopt? En woon je in of in de buurt van Hoogeveen? Maak je dan geen zorgen, maar maak een afspraak met Onstoppen Hoogeveen.

loodgieter-in-hoogeveen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Hoogeveen

Voorkom vervelende onstoppingen. Laat ons je riool inspecteren. Dit kan hogere kosten voorkomen. Bel dus Ontstoppingsdienst Hoogeveen voor een afspraak.

loodgieter-hoogeveen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Hoogeveen

Een rioolverstopping los je niet altijd even makkelijk zelf op. Kom je er niet uit? Woon jij in Hoogeveen of omstreken? Bel dan vandaag nog!

Loodgieter Hoogeveen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Loopt je douche vol water omdat het putje verstopt zit? Woon je in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen? Bel dan snel voor de juiste oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Hoogeveen

Wat voor problemen je ook hebt met je riool, de vakmannen van Ontstoppen Hoogeveen lossen het op! We hebben veel ervaring opgedaan. We hebben talloze kelders leeggepompt, rioleringen ontstopt en leidingen vervangen. Met een pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen drogen wij je kelder. En helpen wij je met verschillende riool problemen.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteiten van onze werkzaamheden. Daarom bieden wij volledige garantie op het door ons verschafte werk.

Een betrouwbaar adres voor al uw riool problemen kunt u bereiken op 0528 203 923.

partners: riool.web-directory, riool.start-links , riool.topbegin , Riool.websitelink , riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.linkgoed , riool.linkhotel , riool.tipjes , riool.linkspot , riool.beginthier , riool.verzamelgids

Verstopping Hoogeveen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Hoogeveen!

Riool Hoogeveen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Hoogeveen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Binnen een uur waren de mannen van Ontstoppen Hoogeveen op locatie. Een half uur later hadden ze onze verstopte wc's weer aan de praat. Uitstekend gewerkt heren!

Jumbo Hoogeveen

Met al die voetballers willen de putjes nog wel eens verstopt zitten door al het gras en ander vuil. Gelukkig waren de vakmensen snel op locatie en zijn alle kleedkamers weer bruikbaar! Bedankt voor jullie hulp

SV Hoogeveen

Altijd vriendelijk dat personeel van Ontstoppen Hoogeveen. Wij kunnen alleen zeggen dat we het iedereen aanraden wanneer je last hebt van een verstopping.

Brandweer Kazerne Hoogeveen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0528 203 923

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hoogeveen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Hoogeveen