Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Hoogeveen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Hoogeveen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

HOOGEVEEN

Afvoer verstopt Hoogeveen?

Afvoer verstopt Hoogeveen? Het kan lastig zijn om de juiste oplossing te vinden wanneer je afvoer is verstopt. Er zijn namelijk veel verschillende manieren om je afvoer te ontstoppen. Er zijn verschillende gereedschapen en ontstoppingsmiddelen beschikbaar. Het is niet altijd even duidelijk welke oplossing de juiste oplossing is. Daarom helpen wij je op deze pagina met een aantal handige tips met een korte uitleg.

Heb je alles al geprobeerd en blijft de verstopping zitten? Of laat je het liever door een professioneel rioolspecialist oplossen?

Afvoer verstopt Hoogeveen? Bel snel gratis naar 0528 203 923 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen

Zoek je een ontstoppingsdienst in Hoogeveen? Dan zit je hier goed!

Wij zijn een ontstoppingsdienst met VCA-gecertificeerd personeel. We zijn snel ter plaatse en zoeken de meest passende oplossingen voor jouw verstoppingsprobleem. Wij lossen het probleem gegarandeerd voor je op!

Daarnaast bieden wij ook vrijblijvend het beste advies om er voor te zorgen dat je afvoer in optimale staat blijft.

Waar je ook maar last van hebt, Ontstoppen Hoogeveen is er voor jou. Neem contact met ons op via 0528 203 923. Dan bespreken we jouw probleem en zoeken wij een passende oplossing.

Ontstoppen Hoogeveen Logo
Loodgieter ontstoppen Hoogeveen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Als je afvoer niet meer doorloopt komt dat zeer waarschijnlijk door een verstopping. In sommige gevallen kun je dit zelf eenvoudig oplossen. Daarom hebben wij voor jou een aantal waardevolle tips.

Heb je na het proberen van deze mogelijkheden nog steeds last van je verstopping? Dan is die te hardnekkig en is het goed om een specialist in te schakelen. Bel ons daarom op 0528 203 923. Ontstoppingsdienst Hoogeveen helpt je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Met elektrische apparaten komt het vaak voor dat ze geblokkeerd worden. Het water loopt dan niet goed of soms zelfs helemaal niet weg. Vaak heeft dit probleem te maken met vieze filters. Controleer deze daarom regelmatig.

Haal het filter uit de machine en maak deze schoon met warm water en een beejte sop. Wanneer ze gedroogd zijn kun je ze terugplaatsen. 

Veelal is met deze eenvoudige stap je probleem opgelost.

Ontstoppen afvoer Hoogeveen
Afvoer verstopt Hoogeveen

Sifon

Sifon legen

Je afvoer is vaak voorzien van een sifon, ook wel bekend als zwanen hals. Dit sifon is ervoor bedoeld om stank te voorkomen. Af en toe kan een sifon vol zitten met troep waardoor het water niet meer goed doorstroomt.

Dit is eenvoudig te verhelpen door het sifon los te halen de troep er uit te kloppen of te spoelen en hem weer op zijn oude plek terug te zetten. Loopt je water nu weer soepel door?Dan is je probleem opgelost!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

In de praktijk hebben wij ervaren dan reiniging met zuiveringszout, ook wel bekend als baking soda, goed werkt bij een verstopte afvoer.

Dit doe je door wat zuiveringszout aan wat water toe tevoegen. Meng het goed en giet het langzaam in de verstopte afvoer. Wanneer je dit een nachtje laat inweken krijg je een beter resultaat.

Wil je een nog sterker resultaat? Dan doe je er goed aan om het zuiveringszout te mengen met azijn.

 Lukt het niet om je riol zelf te ontstoppen? Schakel dan de hulp in van Ontstoppingsdienst Hoogeveen.

Ontstoppen Hoogeveen Leiding
Riool ontstoppen Hoogeveen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een bekende en zeer effectieve manier om je afvoer te ontstoppen is met gebruik van een plopper.

Zet de plopper op de afvoer, zorg ervoor dat de afvoer volledig bedekt is, en beweeg hem stevig op en neer. Door deze beweging ontstaat er zuigkracht die het vuil omhoog kan halen. Deze stap moet je soms herhalen voor een beter resultaat.

Werkt het niet? Dan helpt Ontstoppen Hoogeveen je graag een handje! Neem daarom vrijblijvend contact op met  0528 203 923.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

De bekende ontstoppingsveer kan bijdragen aan een effectieve manier om je goot te onstoppen. Ook in combinatie met zuiveringszout is dit enorm efficiënt.

Hoe gebruik je de veer? Stop het uiteinde in de verstopte leiding. Zet niet te veel kracht op de veer, zo voorkom je schade en andere vervelende situaties. Wanneer je de verstopping bereikt hebt kun je het beste duwen, draaien en trekken met de veer. Nogmaals, wees hier voorzichtig mee. Haal de veer vervolgens zorgvuldig en langzaam terug.

Controleer of de verstopping is verholpen door water door je afvoer te laten stromen. Blijft het staan? Dan is het nog niet weg.

Hulp nodig met die hardnekkige verstopping? Neem dan contact op via 0528 203 923. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Hoogeveen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn veel aanleidingëne n voor een verstopt riool. De meeste bekende verstoppingen zien we voortkomen uit het doorsplen van vetresten, chemicaliën, toiletblokken, tampons of andere voorwerpen.

Ook een leidingbreuk kan veel problemen veroozaken. Hierdoor hoopt vuil zich makkelijk op in de gescheurde leiding. Dit lijdt uiteindelijk tot een verstopping.

Verder is een bekend probleem het ingroeien van boomwortels. Zij blokkeren de leiding en zorgen op die manier voor een verstopping. Veel oudere leidingen hebben hier last van.

Ook een slecht aangelegd riool kan voor veel verschillende problemen zorgen op lange termijn.

Bij een aardverschuiving ligt het probleem wat complexer. De leidingen verschuiven dan ook waardoor er grote problemen ontstaan.

Weet jij niet wat er bij jou aan de hand is? Maar wil je het wel opgelost hebben? Dan kun je altijd bellen met Ontstoppen Hoogeveen op 0528 203 923.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Preventief onderhoud is belangrijk om hoge kosten aan je riool te voorkomen. Laat daarom regelmatig een inspectie uitvoeren. Zelf kun je ook veel doen aan het voorkomen van problemen aan je riool. Door er op te letten wat je wegspoelt. Zo kunnen frituurvet, olie en etensresten zorgen voor nare ophopingen in je afvoer.

Door onze moderne meetapparatuur kunnen wij een inspectie een stuk gemakkelijker uitvoeren dan dat je dat zelf zou kunnen. Wil jij van deze service gebruik maken? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 0528 203 923.

Loodgieter Hoogeveen Ontstoppen
WC ontstoppen Hoogeveen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Om erger te voorkomen kun je het beste contact opnemen met een specialist zoals Ontstoppingsdienst Hoogeveen.

Er is geen eenduidige prijs. Dit hangt sterk af van het probleem. Hoe erg is de verstopping? Welke reparaties zijn er nodig, welke inspecties voeren wij uit, wat zijn de gereedschapskosten en wat is het arbeidsloon. Het is dus lastig om op voorhand een vaste prijs aan te geven. Daarom controleren wij altijd eerst het probleem.

Wij zorgen er in ieder geval voor dat wij een eerlijke prijs hanteren. Voordat wij starten met onze werkzaamheden hebben we eerst uw goedkeuring nodig over de prijzen.

Meer informatie over prijzen? Bel dan snel naar 0528 203 923.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-hoogeveen

WC verstopt

Wc verstopt? En woon je in Hoogeveen of omgeving? Dan hebben we een match! Wij hebben gespecialiseerde vakmensen aan het werk. Maak daarom gebruik van de goede service van Ontstoppen Hoogeveen. Maak nu een afspraak!

loodgieter-hoogeveen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Hoogeveen

Zit je gootsteen verstopt? En woon je in of in de buurt van Hoogeveen? Maak je dan geen zorgen, maar maak een afspraak met Onstoppen Hoogeveen.

loodgieter-in-hoogeveen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Hoogeveen

Voorkom vervelende onstoppingen. Laat ons je riool inspecteren. Dit kan hogere kosten voorkomen. Bel dus Ontstoppingsdienst Hoogeveen voor een afspraak.

loodgieter-hoogeveen-verstopping

Riool verstopt

Een rioolverstopping los je niet altijd even makkelijk zelf op. Kom je er niet uit? Woon jij in Hoogeveen of omstreken? Bel dan vandaag nog!

Loodgieter Hoogeveen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Loopt je douche vol water omdat het putje verstopt zit? Woon je in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen? Bel dan snel voor de juiste oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Hoogeveen

Zit je afvoer verstopt en levert dit jou problemen op? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk van die problemen af.

Onze specialisten bieden een snelle en correcte service in Hoogeveen en omgeving.

Wij zijn te bereiken op 0528 203 923.

Verstopping Hoogeveen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Hoogeveen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Hoogeveen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Binnen een uur waren de mannen van Ontstoppen Hoogeveen op locatie. Een half uur later hadden ze onze verstopte wc's weer aan de praat. Uitstekend gewerkt heren!

Jumbo Hoogeveen

Met al die voetballers willen de putjes nog wel eens verstopt zitten door al het gras en ander vuil. Gelukkig waren de vakmensen snel op locatie en zijn alle kleedkamers weer bruikbaar! Bedankt voor jullie hulp

SV Hoogeveen

Altijd vriendelijk dat personeel van Ontstoppen Hoogeveen. Wij kunnen alleen zeggen dat we het iedereen aanraden wanneer je last hebt van een verstopping.

Brandweer Kazerne Hoogeveen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0528 203 923

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hoogeveen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Hoogeveen